Ochrana osobních údajů (GDPR)

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotyčná osoba společnosti AVENTO Jewellery s.r.o., se sídlem Radčická 60/40, 301 00 Plzeň, IČ: 08445818, (dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (dále jen „zákon o zpracování osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefonní číslo

Všechny tyto údaje je nutné zpracovat za účelem ochodních jednání.

Kdo má přístup k některým nebo všem shromážděným informacím?

  • Poskytovatel webových stránek a tvůrce formulářů
  • Instituce, které k tomu mají oprávnění

Jaký přístup garantujeme ke shromážděným informacím, které se jich týkají?

Přístup ke všem shromážděným informacím je umožněn kdykoliv na požádání. Pokud jste přesvědčeni, že naše webové stránky nebo systémy shromáždily nesprávné informace nebo chcete jakékoliv informace rozporovat, prosíme, kontaktujte nás.


Podmínky Cookies

Co jsou Cookies?

Soubory cookies jsou velmi malé textové soubory, které se ukládají do vašeho zařízení při navštěvování webových stránek. Soubory Cookies používáme pro různé účely a pro vylepšení vašeho online zážitku na webové stránce (například pro zapamatování přihlašovacích údajů k vašemu účtu).

Při procházení našich webových stránek můžete změnit své předvolby a odmítnout určité typy cookies, které se mají ukládat do vašeho počítače. Můžete také odstranit všechny soubory cookie, které jsou již uloženy ve vašem počítači, ale mějte na paměti, že odstranění souborů cookie vám může zabránit v používání částí našeho webu.

Cookies námi používané nám umožňují vylepšit naše webové stránky.